develop your own website

AUTO ŠKOLA "LAV"

Ukratko o Auto školi "Lav" - Šta nas izdvaja od drugih?

Auto škola Lav osnovana je 2018. godine, sa ciljem osnivača da svoje dugogodišnje iskustvo iz oblasti saobraćaja i obuke vozača ponudi svojim kandidatima i pomogne im da kroz vrhunsku edukaciju postanu samostalni i pre svega bezbedni vozači . Stečena znanja koristiće im celog života. Isto tako, u auto školi Lav, može se i obnoviti znanje, ako niste vozili neko vreme. Naravno, sve to u najkraćem roku i po najpovoljnijoj ceni i uslovima plaćanja. U našoj školi može se polagati i prva pomoć za vozače, u saradnji sa ovlašćenim ustanovama.

Za sada, vršimo obuku vozača B kategorije, tome smo posvećeni, a planiramo i uvođenje novih kategorija. Trudimo se da obuka, kako teorijska tako i praktična, budu na najvišem mogućem nivou, i to na svakom času obuke i da se maksimalno posvetimo svakom kandidatu. O tome govore naši rezultati i visoka prolaznost na ispitima i naši zadovoljni „lavovi“, koji nas preporučuju i šalju svoje drugare na polaganje.

Kvalitet i efikasnost

Iskustvo predavača i instruktora u auto školi Lav, koji „znaju znanje dati“, pomaže vam da brzo i lako prođete kroz proces obuke i položite vozački ispit. Ljubaznost i prijateljski odnos se podrazumevaju i to je prvo što ćete pronaći u našoj auto školi.

Visoki procenat prolaznosti na ispitima rezultat je temeljnog rada sa kandidatima. Pre nego što odaberete auto-školu koju ćete upisati, predlažemo da pitate svoje prijatelje i poznanike koji su se obučavali kod nas o tome kako obuka izgleda, odnosno, šta treba da očekujete za uloženi novac.

Auto škola Lav nudi visok nivo usluge shodno ceni obuke u poređenju sa konkurentskom ponudom. Nudimo svu stručnu i tehničku podršku, povoljne cene i različite pogodnosti pri plaćanju. Naš cilj je kvalitetna i efikasna obuka budučih vozača, kako bismo opravdali poverenje kandidata koji se upišu.

RADNO VREME

Auto škola "Lav" za vas radi svaki radni dan od 9 do 16 časova.

JAVITE NAM SE

Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte putem forme ili telefonom na 063 8570 363.

© Copyright 2021. Auto škola "Lav", Sombor // All Rights Reserved // Web by Chilli Media